VAN VEEN Interieur Styling

Naast het ontwerpen van maatwerk is interieurstyling een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Door met partners te werken die gespecialiseerd zijn in hun vakgebied bundelen wij onze krachten om een passend plaatje te creéren.

Door middel van een presentatie:

  • plattegrond
  • materiaalkeuze
  • prijsopgaaf
  • Optioneel=   lichtplan | meubeladvies | 3D visual

Zo krijgt u een goede impressie van wat u van ons mag verwachten. Zo is er voor ieder budget een mooi proces naar een nieuw interieur waarin men tot in lengte van dagen heerlijk van kan genieten.  Een feestje om  thuis te komen na een werkdag in een omgeving dat ruimtelijkheid, sfeer, warmte & geborgenheid uitstraalt. Samen maken we een mooi begin naar een droominterieur waar alle betrokken partijen trots op zullen zijn.

 

VAN VEEN Interior Design

Hoe benut je een kleine ruimte optimaal, maar vooral hoe maak je het sfeervol en warm.

Een kleur-en lichtplan gaat je hierbij helpen. Daarnaast een fraaie oplossing als raamdecoratie maatwerk raampanelen. Een prachtige vloer in een Hongaarse punt die warmte in het geheel terugbrengt.
Aangezien de ruimte minimaal is hebben we bij de eethoek gekozen voor een lange bank, tafel en twee stoelen, op deze manier is het ruimte besparend.
De op maat gesneden spiegel geeft optisch meer ruimte en weerkaatst tevens meer licht de living in.
Hoe vinden jullie dit prachtige behang DIAMONDS van “La Aurelia Design”   
Link naar “La Aurelia Design”    https://la-aurelia.com/wallpaper-engels/

 

 

Wil jij ook een sfeervolle living met een goed doordacht plan waar je jaren van kunt genieten, neem gerust eens vrijblijvend contact op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Contact:
VAN VEEN Interior Design
www.vanveeninterieurontwerp.nl
petr@vanveeninterieurontwerp.nl
M | +31629731001

 

VAN VEEN Interieur/ verkoopstyling  

 

 

 

 

 

 

 

STYLING SLAAPKAMER & ONTWERP GARDEROBE KAST

Op de eerste verdieping van een tussenwoning was de vraag van twee slaapkamers één ruime slaapkamer te maken en van een inbouwkast een toilet te creéren in dezelfde stijl als de badkamer die zich ook op deze verdieping bevindt. Nu de maatwerk garderobekast in de voorheen kleine slaapkamer ingebouwd wordt blijft er een zee aan ruimte over voor het tweepersoons bed. Voor achter het bed is een framewerk ontworpen waar men persoonlijke items in kan plaatsen om de sfeer eigen te maken. Tevens is dit frame voorzien van twee wand contact dozen t.b.v. een lampje of wekker. De wand aan voorzijde naast het raamkozijn (rechtsonder) is samen met de achterwand-en zijwand plus plafond als baan in één kleur gesausd, op deze manier ontstaat er optisch een nis om het bed. Het houten frame van balkjes is in deze zelfde kleur meegenomen. De lange wand vanaf de deur tot aan de optische nis is gekozen voor een linnen behang wat samen met de eiken vloer zorgt voor de natuurlijke touch in het geheel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STYLING & ONTWERP ENSUITE KAST

Wat een prachtig huis met fraaie originele stijlelementen.
De eetkamer bevindt zich tussen de woonkamer en de keuken. De verlichting was nihil toegepast in deze ruimte, waardoor het vrij donker en somber was (ondanks de leuke meubels die de bewoners al hebben). Verlichting is dé sfeermaker van een interieur! Bij twijfel hoe dit aan te pakken, haal er een pro bij, zij kunnen je hierin ondersteunen en adviseren. We hebben een maatwerk ensuite kast voor de bewoners mogen ontwerpen die we in een nieuw jasje hebben gestoken en toch zo passend in het geheel. De grote eetkamertafel met 6 stoelen wordt aangelicht door twee stoere XL lampen van ‘FREZOLI Industrial Lightning’. Aan de wanden zijn simpele wandlampjes bevestigt die dimbaar zijn.
Wij hebben gekozen voor een ‘klassiek’ behang met een knipoog, het is een ‘blowup’ van het Berber karpet.
Het plafond is optisch verlaagd door toepassing van een wandpaneel, hierdoor wordt de ruimte intiemer en is de bedrading van de wandlampjes tevens weggewerkt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INTERIEURONTWERP & ADVIES | HAASTRECHT

 

In deze prachtig gelegen bungalow in het groene hart van Nederland zijn de bewoners toe aan een vernieuwde frisse inrichting. Wat wij voor hen o.a. gaan verzorgen is maatwerk interieur & verlichting | vloer | interieuradvies. Het verlaagde schotenplafond blijft op verzoek van de bewoners gehandhaafd, wel wordt deze aangepast (stucwerk) om een moderne uitstraling te krijgen. Het meubilair wordt bijna in zijn geheel vervangen (op de eetkamertafel na). Het tafelblad wordt gespoten in een RAL 9016 (wit) net als de ontworpen (maatwerk) wandkast en salontafel. Om de woonkamer ruimtelijker te maken zal het haardplateau aangepast worden naar de eisen van deze tijd, zodat o.a. de zeer fraaie cognac lederen hoekbank beter tot zijn recht komt. De gastvrije bewoners Sella & Erik zien graag een oplossing om meer bergruimte te creëren in de woonkamer. Door naast en onder de haard zwart eiken (gebeitst) kasten in te bouwen wordt dit opbergprobleem voor hen opgelost. De kozijnen worden afgewerkt met een satijnen lak RAL 9011 evenals de binnendeuren. De wand achter de openhaard zal in zijn geheel een sfeervolle kleur krijgen en wel de ‘Denim Drift’ RAL 7046. Sella en Erik, wij wensen jullie heel veel geluk, plezier en woongenot toe in jullie vernieuwde living! Als het project af is , zien we de foto’s graag tegemoet!

 

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren