V A N   V E E N   I N T E R I O R   D E S I G N 

SUSTAINABL E  LUXURY  INTERIOR  DESIGN


Over  Petra van Veen  

Petra van Veen


 

V A N  V E E N   I N T E R I O R  D E S I G N 


Ik ben een zeer ervaren interieurontwerper die in 2016 haar eigen bedrijf is gestart. 

De opleiding binnenhuisarchitectuur gaf mij een goed fundament qua kennis. Daarna deed ik jarenlang ervaring op bij verschillende interieur/ontwerp/(bouw) bedrijven. Dit heeft mij gebracht waar ik nu sta.


Doordacht interieurplan sleutel tot succes!

Een ideaal huis of fijne werkomgeving is zowel praktisch als sfeervol. U moet er goed kunnen ontspannen of werken. Bovendien is het belangrijk dat uzelf, uw gezin, collega’s, gasten en klanten zich thuis voelen. Daarom is een doordacht interieurplan essentieel. Hierin komen aankleding zoals wanden, vloeren, plafonds en houtwerk én inrichting zoals meubels, verlichting, accessoires, etc. op een harmonieuze manier samen.

Ik vind het elke keer weer een fantastische en creatieve uitdaging om functie en vormgeving tot een samenhangend geheel te combineren. Het is de sleutel tot succes! Een 3D-visual geeft perfect beeld van beoogde eindresultaat.


Vanaf het eerste contact luister ik goed naar u. Ik ga uit van uw leefstijl en smaak. Op basis daarvan stel ik een pakket van wensen op. Vervolgens maak ik een technische 2D-plattegrond en unieke op aanvraag fotorealistische 3D-visuals. Mijn specialiteit! Ik vind dat zeer belangrijk want hierdoor krijgt u vooraf al een zeer realistisch beeld van uw nieuwe woon- of werkinterieur. En dan kan de realisatie van uw droominterieur beginnen!


Exclusieve uitstraling

Als basis ga ik uit van natuurlijke materialen die elkaar versterken, zoals hout, beton, natuursteen, metaal, glas en textiel. En het zijn altijd kwalitatief hoogwaardige materialen. Het resultaat is een warme, exclusieve uitstraling. Zodat u graag thuiskomt om met familie en vrienden in een sfeervolle en praktische omgeving te ontspannen. Of als het uw werkplek betreft, met plezier werkt en met trots uw klanten ontvangt.


Van ontwerp tot bouwadvies.

U kunt bij V A N   V E E N   I N T E R I O R   D E S I G N  terecht voor een compleet nieuw interieurconcept privé of voor uw kantoor. Tevens kan ik vakmensen uitleggen wat de bedoeling is bij de uitvoering van het werk. Met mijn 20 jaar ervaring beschik ik over een groot netwerk van bouwkundige professionals.

Wilt u een woning of werkplek die sfeervol en praktisch is, maar bovenal bij uw persoonlijkheid past? Neem dan gerust contact op met :


V A N  V E E N   I N T E R I O R  DESIGN

W: www.vanveeninteriordesign.nl 

E: info@vanveeninteriordesign.nl 

T: + 31348342102 |  M: +31629731001
 

 

 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram